Reeds tien jaar helpt Banglabari vzw verschillende projecten in Bangladesh. In de voorbije jaren bouwden we meer dan 400 woningen voor de armsten van het land. Via een rollend fonds van microkredietleningen kregen honderden families de kans hun levensstandaard vooruit te helpen. Duizend kinderen stapten zo in in een betere toekomst.

We maken na tien jaar een voorlopige balans en verruimen onze medewerking aan de toekomst van Bangladesh. Op ecovriendelijke wijze steunen we verschillende nieuwe projecten in samenwerking met nieuwe partners voor de komende jaren.

In de voorbije jaren was je mét ons en voor Bangladesh op één of meerdere van onze activiteiten hier of in Bangladesh. Op 3 september 2023 klinken wij op verleden en toekomst met leden en sympathisanten van onze vzw. Samen met Willem Gees en onze nieuwe partners voor Bangladesh nodigen wij je graag uit op deze bijeenkomst.Een unieke kans om herinneringen op te halen en de verhalen van onze ambassadeurs te dragen.

Van harte welkom dus op zondag 3 september in Bar Provisoir in Torhout (in de tuin van Cultuurcentrum De Brouckere). Je bent welkom vanaf 14u. Om 15u doen we ons verhaal en nadien is er zeker ook nog kans om na te praten. Voor een vlotte organisatie is het handig om te weten dat je komt. Stuur hiervoor een mailtje naar info@banglabari.be
Dat maakt het wat makkelijker plannen voor ons! Donobat, dankjewel.

Heel graag tot dan! We zien er erg naar uit elkaar terug te ontmoeten.
Banglabari team

 

Categories: Nieuws