Tijdens de paasvakantie 2019 willen we graag met leerkrachten, ondernemers, medici… naar Bangladesh trekken op fietsinleefreis.

Elke dag fietsen we zo’n 50 à 70 km en rijden we van project tot project.

Je zal geraakt zijn door de ongelooflijke schoonheid van het land en de hartelijkheid van de Bengalen maar ook door de moeilijke leefomstandigheden en uitdagingen voor de toekomst. Van het borduuratelier Asha in Bangladesh tot microkredietgroepen op het platteland en het huizenbouwproject: het worden allemaal intense ontmoetingen.

Bedoeling is dat de deelnemers ‘ambassadeur’ worden van Banglabari en in 2019-20  een informatieve en financiële actie  opzetten in hun eigen school, bedrijf, ziekenhuis…  gesteund natuurlijk door onze werking. Op die manier verzamelen we fondsen voor het huizenbouwproject en het borduuratelier Asha. We twijfelen er niet aan dat je jouw verhaal en ervaring zal willen delen met veel mensen!

Dit is natuurlijk het verhaal in een notedop. Maar als het nu al kriebelt en je meer info wil, er gewoon eens over praten, mogelijkheden aftasten, dromen : aarzel niet en contacteer ons. Een telefoontje, eens langskomen, een info-avond mee organiseren… het kan allemaal! Via de contactpagina kan je ons gemakkelijk bereiken. Zo snel mogelijk !

  • Periode: 8 april 2019 – 18 april 2019 (kan licht verschuiven)
  • Deelnemers betalen hun vliegtuigreis en verblijf zelf (max 1500€, all-in) en engageren zich om nadien Banglabari te ondersteunen en fondsen te werven.
  • De groep bestaat uit maximum 18 volwassenen.
  • De reis wordt samen voorbereid en ook de projecten nadien worden ondersteund