Als Banglabari willen we dit najaar in het kader van de Warmste Week 2018 stuks kerstversieringen te verkopen.

De kerstversieringen worden gemaakt door het borduuratelier Asha.  Ze zullen in 4 vormen beschikbaar zijn nl. een hart, een ster, een dennenboom en een olifant en enkel in het wit. Asha = hoop in het Bengaals, Wit = kleur van de hoop. We verkopen ze aan 5 euro per stuk. Hiervan gaat een deel naar Asha voor de productie en de extra winst gaat naar onze huizenbouw. Als we 2018 stuks verkopen = 4 huizen!

Hiervoor zoeken we 20 ambassadeurs die bereid zijn om elk 101 stuks te verkopen. Elke ambassadeur kan zelf nog beroep doen op vrijwilligers uit zijn omgeving om hierbij te helpen.

Planning: Vanaf augustus starten we met de verdeling van de producten naar de ambassadeurs. Daarna kan de verkoop gestart worden. De verkoop wordt afgesloten eerste helft van december zodat we op tijd de som kunnen doorstorten naar het Koning Boudewijnfonds die de opbrengsten van alle acties in het kader van de Warmste Week verzamelt.  In de loop van januari krijgt Banglabari het geld dan doorgestort door het Koning Boudewijnfonds.  

Doe jij ook mee?

Stuur een mail naar info@banglabari.be of via onze facebookpagina!

Categories: Nieuws